L’Ajuntament comença l’any amb 9 treballadors més

Dos dels nous treballadors s’han incorporat a l’àrea de Serveis Socials

L’alcalde ha rebut els nous treballadors a la Sala de Plens // Ajuntament

El consistori ha iniciat el nou any amb més personal. Concretament, 9 treballadors s’han incorporat a la plantilla de l’administració local per reforçar diverses àrees, com la de Serveis Socials on s’ha contractat dues persones, una en qualitat de sociòloga i l’altra d’educadora social. Aquestes contractacions s’han fet en col·laboració de la Conselleria d’Afers Socials i Famílies amb l’objectiu de fer programes i accions d’intervenció comunitària conjuntes.

De fet, la majoria de contractes s’han fet gràcies als Plans d’Ocupació de la Generalitat i tenen una durada d’entre sis mesos i un any. Els únics que han seguit un camí diferent han estat justament els dos nous treballadors de Serveis Socials, que s’han incorporat a través del contracte programa de l’àrea. Per això, el seu contracte serà directament d’un any.

L’alcalde, Xavi Paz, ja  ha rebut els nous treballadors a la Sala de Plens per donar-los la benvinguda. En la trobada, Paz ha assegurat que l’objectiu és “seguir  fomentant l’ocupació i la formació paral·lelament per aconseguir que tothom tingui les eines necessàries per tenir una ocupació de qualitat”.

Recomanacions personalitzades