Obertes les inscripcions per la novena edició de la Milla de la Candelera

Les curses tindran lloc el proper diumenge 19 de gener a partir de les 11 del matí. Els participants ja s’hi poden apuntar de manera online.

Imatge d’arxiu d’una edició de la Milla de la Candelera // Viu Molins de Rei

La Milla de la Candelera se celebrarà el proper diumenge 19 de gener. Les curses donaran inici a partir les 11 del matí a la Plaça de la Llibertat, començant per les curses OPEN. A continuació, i fins la 1 del migdia, aniran disputant-se les carreres de les altres categories fins arribar al final de la jornada, que és quan tindrà lloc el lliurament de premis i un sorteig de material esportiu. Amb sortida i arribada a la Plaça de la Llibertat, el circuit de la Milla de la Candelera passarà pel Passeig del Terraplè amb una volta de 536 metres.

L’objectiu principal d’aquesta mítica cursa celebrada al municipi, organitzada pel Club Atletisme Molins de Rei amb la col·laboració de l’Ajuntament, i que disputarà enguany la seva novena edició, és el d’atraure als més joves a la pràctica de l’atletisme. Actualment el club compta amb una cinquantena d’atletes en categories de promoció, i consideren que aquest nombre pot incrementar-se amb esdeveniments com aquest, que s’uneixen a les noves instal·lacions a l’Espai Collserola, situat a l’antic institut Lluís de Requesens.

Les inscripcions ja estan obertes, i es poden fer fins el divendres 17 de gener a les 21h omplint el formulari que es troba a l’apartat “inscripcions” de la pàgina web de la cursa. Aquesta serà gratuïta per a les persones nascudes fins l’any 1998, any inclòs, i el preu puja a 3 euros pels nascuts a partir de 1997 i més grans. El pagament es realitzarà en efectiu al recollir el dorsal. La inscripció també es podrà fer de manera presencial el mateix dia de la prova, màxim fins a 45 minuts abans, sempre i quan no s’hagin tancat prèviament. En aquest cas, però, el preu augmenta a 5 euros.

Cartell de la 9ª edició de La Milla de la Candelera

Recomanacions personalitzades