Xavi Foj supera les pedres

El pilot de Molins de Rei completa la quarta etapa del Dakar sense problemes i segueix vuitè.

Xavi Foj Dakar 2020 Molins de Rei etapa 4
Moment de la quarta etapa // Foj Motorsport

Potser està més habituat a la sorra i les dunes, però quan toca pilotar entre pedres Xavi Foj s’adapta. De fet, el pilot de Molins de Rei no ha tingut cap altre remei en la quarta etapa del Dakar, entre Neom i Al-Ula.

“Hem hagut de fer trial entre pedres, el que ens ha fet baixar el ritme”, ha comentat Foj després de la jornada. “Hem superat vehicles durant el camí, molts sense rodes i inclús alguns han hagut d’arribar a meta només amb la llanta”, ha afegit.

L’equip Foj Motorsport no ha tingut problemes i el cotxe ha “arribat sencer” al campament. “Estem molt contents amb aquesta etapa, sense dubte la més complicada fins al moment”, ha sentenciat Foj sobre una jornada amb una distància completa de 672 kilòmetres: 221 d’enllaç i 453 d’especial. Tan llarga, que ha conclòs quan ja era de nit i, de fet, han recorregut els últims 50 kilòmetres sense llum solar.

En termes classificatoris, Foj ha arribat en vuitena posició de la seva categoria i segueix ocupant la mateixa plaça en la classificació. En la global, s’ha situat en la posició número 42.

La cinquena etapa, entre Al-Ula i Ha’il, tornarà a portar els pilots a una pista majoritàriament de sorra, segons informa l’equip Foj Motorsport a través d’una nota de premsa. Això pot significar un augment del ritme.

Recomanacions personalitzades