L’Ajuntament arranja 2.400 metres quadrats de voreres en mig any

Carrers com Sant Antoni Maria Claret i Anselm Clavé han vist millorades les seves voreres, segons informa l’Ajuntament de Molins de Rei, que també destaca el treball fet en alguns camins de muntanya.

Actuacions a la via pública
Una de les voreres reparades // Ajuntament de Molins de Rei

2.400 metres quadrats de voreres millorats. Aquesta és una de les actuacions en matèria de via pública que ha portat a terme l’Ajuntament de Molins de Rei durant els sis primers mesos de mandat, segons ha informat el consistori a través d’un comunicat. A més, el govern municipal del PSC també destaca que s’han adequat vuit quilòmetres de camins de muntanya.

Entre els carrers on s’han arreglat les voreres hi ha Anselm Clavé i Sant Antoni Maria Claret. Pel que fa als camins de muntanya, l’administració municipal remarca les millores fetes al carrer del barranc del Llop.

El govern municipal també posa en valor “la feina feta en matèria d’accessibilitat a la via pública”. Es refereix a l’adaptació, per a persones amb diversitat funcional, de diversos passos de vianants del carrer Joan Maragall i el de Miquel Torelló i Pagès, situat entre el Parc de la Mariona i l’escola Josep Maria Madorell.

D’altra banda, l’Ajuntament assegura que, per millorar els espais d’esbarjo per a gossos, “s’ha reparat tota la tanca perimetral del parc del Baix Llobregat i s’ha aconseguit condicionar la de Ca la Còrdia”. Precisament, molts usuaris han criticat la deixadesa de l’espai per a cans situat al barri del Canal gairebé des de la seva posada en marxa.

Recomanacions personalitzades