La ventada del cap de setmana causa diverses incidències lleus

El fort vent del cap de setmana ha provocat diferents danys materials al municipi. A banda d’aquestes incidències, també s’han produït dos atropellaments a la localitat.

L’arbre caigut per les ventades // Cedida

Les afectacions que el vendaval d’aquest cap de setmana ha causat a Molins de Rei han estat de caràcter lleu. Tot i així, s’han hagut de fer algunes actuacions per retirar abres i branques caigudes. La més significativa ha estat la retirada d’un arbre que dissabte va caure damunt d’un cotxe estacionat a la cantonada del carrer Miquel Torelló amb Primer de Maig.

Diumenge, els Bombers, l’ADF Puigmadrona-Olorda y Protecció Civil de Molins de Rei també van haver d’intervenir en nombroses ocasions per precaució. Per exemple, van retirar una lona de protecció d’un bloc de pisos del carrer Jacint Verdaguer amb Onze de Setembre per evitar que amb la ventada pogués caure. Al mateix carrer també van recol·locar un cablejat elèctric perquè no es desplacés ni causés cap perill.

cotxe afectat pels vendavals a Molins
Cotxe afectat pel temporal de vent al municipi // Cedida

A més d’arbres i branques caigudes, el vent també va fer desplaçar alguns contenidors i tanques d’obres, però sense causar danys importants.

Dos atropellaments amb ferits lleus

A banda de les incidències causades pel vent, el municipi també ha viscut aquest cap de setmana dos atropellaments que han causat tres ferits lleus. Dissabte al vespre, al carrer de la Raseta, un turisme va envestir dues persones grans que creuaven la via. L’home va patir un cop a la cama i la dona al cap. Els dos ferits van ser traslladats a l’hospital Moisès Broggi. Es desconeix si van creuar pel pas de vianants.

L’altre atropellament ha estat el d’una dona que creuava el carrer amb un patinet elèctric quan passava un cotxe. Tampoc se sap si la víctima va fer servir el pas de vianants. L’atropellament tampoc va ser greu.

Recomanacions personalitzades