Calvet, Zaragoza i Dantas expliquen a Molins de Rei les seves receptes pel 10-N

Polítics de Junts per Catalunya, PSC i ERC han visitat el municipi per demanar el vot de la ciutadania de cara a les eleccions generals d’aquest diumenge.

Damià Calvet, José Zaragoza i Maria Dantas // Arxiu

La campanya electoral per a les eleccions generals d’aquest diumenge també s’ha disputat a Molins de Rei. Els encarregats de fer arribar les propostes dels diferents partits al municipi han estat el conseller de Junts per Catalunya, Damià Calvet; i els números 4 a les llistes de PSC i ERC per Barcelona al Congrés, el molinenc José Zaragoza i la jurista Maria Dantas, respectivament. Una altra socialista, Sònia Guerra, que va de número 9, també ha visitat el municipi. Tots ells han desembarcat a la localitat en els darrers dies per demanar el vot de la ciutadania.

Calvet visita el mercat i el Foment

El conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Damià Calvet, ho ha fet en una visita al mercat municipal en què s’ha interessat pel funcionament de l’equipament. També ha aprofitat l’ocasió per dinar al restaurant del Foment Cultural i Artístic amb una trentena de militants i simpatitzants de Junts per Molins encapçalats per Ramon Sànchez.

En la visita, Calvet ha insistit en la necessitat de “respondre a les urnes la Sentència del Procés”. El conseller de Junts també ha defensat la tasca del partit al Congrés i la capacitat de la seva candidata, Laura Borràs, per defensar els interessos de Catalunya. 

El portaveu de Junts per Molins, Ramon Sànchez, també ha aprofitat la visita de Calvet per traslladar-li qüestions relacionades amb el municipi com la construcció de les rotondes que han de millorar la connectivitat amb l’AP-7.

Damià Calvet durant la visita al mercat municipal // Junts per Molins

Dantas explica el dia a dia al Congrés

Qui també ha fet una visita gastronòmica al municipi ha estat la republicana Maria Dantas. La número 4 dels republicans a la llista del Congrés per Barcelona ha subratllat en un acte de petit format al Cafè Cinc Minuts la importància que ERC pugui tornar a guanyar les eleccions generals a Catalunya.

Dantas també ha aprofitat la trobada amb membres d’ERC Molins de Rei per explicar-los com ha estat el seu dia a dia al Congrés en la darrera legislatura, així com per recollir algunes de les inquietuds de la militància. La republicana considera que diumenge cal apostar per ERC perquè “prioritza el diàleg davant del bloqueig de Junts i la CUP”.

Maria Dantas ha visitat el Cafè Cinc Minuts // ERC Molins

Zaragoza torna al municipi al costat de Paz i Sònia Guerra

El diàleg també ha estat la principal reivindicació de José Zaragoza en el seu acte a Molins de Rei. El polític molinenc, que és quart a les llistes del PSC per Barcelona, ha visitat la localitat acompanyat de l’alcalde socialista, Xavi Paz, i de la baixllobregatina, Sònia Guerra, que també és novena a les llistes.

En un acte portat a terme al casal d’avis Primer de Maig, Zaragoza ha lamentat l’actitud de l’independentisme durant els anys de “Procés” i ha presentat el PSC com la solució al bloqueig polític: “En què és millor Catalunya després de set anys de Procés? Tirar pedres, tallar carrers, impedir entrar a la universitat, insultar a qui pensa diferent, dir que la premsa està manipulada… això no són drets ni democràcia”, ha dit. Paz també ha demanat als assistents “parlar amb els i les indecises i explicar-los la necessitat d’aconseguir un govern progressista“.

Sònia Guerra, Xavi Paz i José Zaragoza durant l’acte // PSC Molins

Recomanacions personalitzades