Quatre esportistes del Club Patinatge Molins de Rei es classifiquen per a la Copa Catalana

Ivette García, Martina Cristòfol, Julia Naranjo i Lia Macías han hagut de superar altres competicions per aconseguir aquesta fita.

Algunes esportistes del Club Patinatge Molins de Rei amb els seus trofeus // Cedida

Quatre esportistes del Club Patinatge Molins de Rei han aconseguit la classificació per a la Copa Catalana de Lliure, segons ha informat l’entitat a través d’un comunicat.

Per aconseguir aquesta classificació, les joves molinenques han hagut de superar diferents competicions, com la Final d’Interclubs de Barcelona.

Ivette García va ser segona en la categoria Certificat i Martina Cristòfol tercera. A més, Júlia Naranjo va quedar segona en categoría A i Lia Macias va guanyar la categoria C.

Amb tot, Ivette García, Martina Cristòfol, Julia Naranjo i Lia Macías competiran en la Copa Catalana de Lliure.

D’altra banda, Maria Naranjo i Martina Cristòfol van ser primera i segona classificades respectivament a la Final Interclubs de Barcelona en la categoria A de figures obligatòries. A més, Lia Macías va guanyar la categoria C de la mateixa modalitat.

“Volem premiar l’esforç de les nostres patinadores que per arribar fins aquí han hagut de guanyar altres competicions”, han indicat des del Club Patinatge Molins de Rei, que farà la presentació de la temporada al pròxim 13 de desembre al Poliesportiu Municipal.

Recomanacions personalitzades