La cinquena edició de les Migas Lorquinas recapta 1.400 euros

Prop de 300 veïns del barri del Canal van participar en la cinquena edició de Les Migas Lorquinas, que enguany ha recaptat 1.400 euros per a l’Associació de Suport als Infants de Molins de Rei dedicada al càncer infantil.

La cinquena edició de la iniciativa va aplegar prop de 300 persones // PSC Molins de Rei

Les Migas Lorquinas van tornar a ser un èxit de participació. Prop de 300 veïns del barri del Canal i altres punts de Molins de Rei van participar en la cinquena edició d’aquesta iniciativa solidària, que enguany ha recaptat 1.400 euros per a l’Associació de Suport als Infants de Molins de Rei dedicada al càncer infantil.

Organitzada pel PSC Molins de Rei i l’antiga Agrupació Lorquina, la trobada va cuinar més de 500 plats que es van repartir en un ambient festiu i distès. Des de l’agrupació socialista, la primera secretària, Jessica Revestido, va agrair la tasca de tots els col·laboradors en la preparació de l’acte. “Ja fa cinc anys que vam agafar el relleu a l’Agrupació Lorquina i hi vam incorporar un punt solidari”, va destacar Revestido.

L’alcalde, Xavi Paz, també va posar en valor la tasca de l’agrupació socialista al municipi. “Dia rere dia treballem des del govern municipal per millorar la qualitat de vida de la ciutadania”. En aquest sentit, el socialista va remarcar que “s’han desencallat aspectes estratègics per la vila com la inversió en l’estació de la Renfe o com la connexió de l’A-2 amb l’AP-7”.

Des de la junta de l’Associació de Suport als Infants de Molins de Rei van agrair el gest, així com la participació de tots els assistents: “Tota l’ajuda que puguem rebre per alleugerir i millorar les condicions d’aquests infants sempre suma”, van dir.

Recomanacions personalitzades