En marxa les obres per fer el carrer Samaranch de plataforma única

Ja han començat les obres de remodelació del carrer Francesc Samaranch per transformar-lo en una via de plataforma única amb prioritat invertida. Les actuacions s’allargaran fins al Nadal.

Les obres s’allargaran fins al Nadal // Ajuntament de Molins de Rei

Les obres de remodelació del carrer Francesc Samaranch ja són una realitat. S’allargaran fins al Nadal i convertiran aquest carrer en una via de plataforma única amb prioritat per als vianants, segons ha informat l’Ajuntament de Molins de Rei a través d’un comunicat. L’objectiu, segons el consistori, és dignificar l’espai urbà i promoure l’ús social del carrer.

L’actuació també servirà per renovar els embornals, l’enllumenat i el mobiliari de la via. En total es tracta d’una superfície de 1.242,66 metres quadrats. Les obres han estat adjudicades a l’empresa Covan Obres Públiques S.L i tenen un pressupost de 230.103,85 euros.

Recomanacions personalitzades