Tallada al trànsit la plaça de la Bàscula per les obres de la Carretera

La plaça de la Bàscula ha quedat tallada al trànsit fins al 15 de novembre per les obres de remodelació de la Carretera. L’accés en cotxe a l’estació es pot fer pel carrer Carril, que durant el tall canvia de sentit des de la plaça de la Creu.

La plaça de la Bàscula ha quedat tallada al trànsit fins al 15 de novembre // Viu Molins de Rei

Les obres de remodelació de la Carretera avancen i arriben fins a la plaça de la Bàscula, que fins al 15 de novembre queda tallada al trànsit per les actuacions de millora.

Durant aquestes setmanes, es retirarà l’arbrat de petites dimensions i jardineres -els abres grans no es talaran, segons han dit fonts municipals a Viu Molins de Rei– i s’hi col·locarà nou paviment i mobiliari. També s’hi instal·larà nou enllumenat i elements de senyalització.

A conseqüència del tall, la ruta per accedir a l’estació en cotxe es veu afectada. A partir d’ara, l’accés s’ha de fer per la mateixa Carretera en direcció Quatre Camins i fins arribar al passeig de Pi i Maragall. Des d’allà cal anar fins a la plaça de la Creu, que connecta amb la plaça de l’Estació a través del carrer Carril. Durant el tall, aquesta via canvia el seu sentit de circulació per facilitar l’accés dels vehicles fins a l’estació.

Recomanacions personalitzades