Detingut un delinqüent reincident mentre intentava robar en un nou domicili

La Guàrdia Urbana ha detingut aquest dijous a la tarda un jove delinqüent reincident mentre intentava cometre un altre robatori al municipi. Un veí ha alertat el cos policial.

La Guàrdia Urbana es va encarregar de la detenció // Arxiu

Un jove de 18 anys ha estat detingut aquest dijous a la tarda per la Guàrdia Urbana. Es tracta d’un delinqüent reincident que ja havia comès altres delictes al municipi i que va ser enxampat mentre intentava robar en un nou domicili.

La detenció va ser possible per l’alerta d’un veí de la zona, que va avisar el cos policial de la presència d’algú sospitós. Els agents es van personar fins al lloc dels fets i van poder interceptar l’individu.

El detingut no és veí de la vila i actualment es troba sota custòdia dels Mossos d’Esquadra a l’espera de passar a disposició judicial. El jove està imputat per delictes relacionats amb robatoris amb violència i intimidació.

Recomanacions personalitzades