Molins de Rei tindrà més hores d’activitat física gratuïta

L’Ajuntament incrementa les hores d’activitats dirigides gratuïtes als anomenats Parcs de Salut. Una iniciativa que des de fa dues temporades té lloc als barris de la Riera Bonet, al Canal i al de Bonavista.

Participants de la iniciativa en les edicions anteriors // Ajuntament de Molins de Rei

Molins de Rei tornarà a tenir activitat física gratuïta als barris de la Riera Bonet, el Canal i Bonavista. Enguany, el consistori ha incrementat les hores d’activitat dirigida i gratuïta als anomenats ‘Parcs de Salut’ d’aquestes zones del municipi que són el parc de Ca la Cordia, el Baix Llobregat i la plaça Pins.

Les sessions són setmanals, duren una hora i estan dirigides per tècnics esportius. La primera part de la sessió consisteix a fer una caminada i després es fan activitats dirigides amb els aparells de tonificació que hi ha instal·lats a cadascuna de les tres àrees.

Des d’aquest octubre fins al desembre, s’han programat diverses sessions setmanals als tres ‘parcs de salut’. A Ca la Cordia l’activitat gratuïta serà els dimarts de 16.30h a 17.30h; al del Baix Llobregat els dimecres d’11.15h a 12.15h; i a la Plaça Pins els dijous de 16.30h a 17.30h.

Recomanacions personalitzades