Les biblioteques de les escoles Madorell i La Sínia tornen a obrir a les tardes

Els centres educatius Madorell i La Sínia se sumen de nou al projecte Biblioteques Escolars de Barri per apropar els serveis bibliotecaris a les zones més allunyades de la biblioteca municipal El Molí.

Dos nens consulten un llibre // Ajuntament de Molins de Rei

Les biblioteques de les escoles La Sínia i Josep Maria Madorell tornen a obrir a les tardes per oferir els seus serveis a la ciutadania durant tot el curs.

Es tracta d’una nova edició del projecte Biblioteques Escolars de Barri, impulsat per l’Ajuntament de Molins de Rei, que vol apropar els serveis bibliotecaris a les zones que queden més lluny de la biblioteca municipal El Molí.

L’escola La Sínia obrirà la seva biblioteca els dilluns i els dimarts, mentre que l’escola Josep Maria Madorell ho farà els dimecres i els dijous. En els dos casos, l’horari d’obertura serà de tres quarts de cinc de la tarda a sis.

Recomanacions personalitzades