Un mal inici condemna al CFS Molins 99 contra el Penya Esplugues

CFS Molins 99 2-7 Penya Esplugues. Els de Molins de Rei es veuen superats per un dels rivals forts de Tercera Nacional.

Les millors jugades del partit i entrevista a Àlex Sánchez Ajo // David Polo

Un d’aquells partits on a un equip li surt tot i a l’altre gairebé res. El Club Futbol Sala Molins 99 es va veure clarament superat pel Penya Esplugues (2-7), un dels equips forts de Tercera Nacional, cridat a ser un dels conjunts de la part noble de la taula classificatòria.

Els visitants van sortir com un vendaval que ho arrasa tot al Poliesportiu de la Sínia del barri de la Granja. En els primers minuts, van aconseguir quatre gols consecutius que van deixar als molinencs contra les cordes. A partir d’aquí, els entrenats per Óscar González van anar a remolc i els va ser impossible remuntar.

Durant aquest inici que va acabar decantant el partit, els molinencs no van fer ni tan sols una falta per trencar el ritme del matx. Potser és que no els va donar temps. I és que el Penya Esplugues circulaba la pilota molt ràpid. Les parets i les combinaciones eren endiablades.

El CFS Molins 99 intentant remuntar // Jose Polo

En aquest tram potser els visitants van mostrar un futbol sala de 2aB. Guillermo Rodríguez va fer el primer rematant al segon pal després d’una combinació a la velocitat de la llum, Javier Tamayo el segon aprofitant una contra, Patrick Llusera el tercer també amb un contracop i Oriol Rodríguez el quart gràcies a una assistència després d’un gran regat.

Amb 0 a 4 el CFS Molins 99 va treure l’orgull i van equilibrar més el partit. Els últims minuts de la primera part van ser els millors dels locals. Iván Rodríguez y Albert Tubau van retallar distàncies per arribar amb 2 a 4 a la mitja part.

El Penya Esplugues celebra un dels gols // Jose Polo

Hi havia esperances de remuntada i després del descans el Molins 99 no va sortir pas malament. Res a veure amb l’inici del partit. De fet, van tenir alguna ocasió per posar-se a només un gol però després d’una bona acció Tamayo va fer el 2 a 5. Un gol que va fer mal perquè deixava els esforços en gairebé estèrils.

Amb tres gols per sota el Molins 99 no va poder tornar-se a ficar en el partit. Ho van intentar, però el Penya Esplugues va controlar la situació en tot moment. Abans d’acabar Yago Carnero i Aldo Fuster -aquest últim a porteria buida amb el Molins 99 jugant de cinc- van tenir temps de deixar l’electrònic amb un 2 a 7.

El CFS Molins 99 2-7 Penya Esplugues

Recomanacions personalitzades