Ataquen la seu d’ERC amb pintades i deixalles a la porta

Pintades de “Sou  escòria” i “Esteu empresonant el poble” han aparegut aquest dilluns al matí a la façana de la seu d’ERC. Els republicans també s’han trobat deixalles a la porta.

La seu ha aparegut amb la pintada de “Sou escòria” i “Esteu empresonant el poble” // Twitter PSC Molins de Rei

La seu d’ERC Molins de Rei s’ha llevat aquest dilluns amb pintades de “Sou escòria” i “Esteu empresonant el poble”. Els republicans també s’han trobat deixalles a la porta. També han aparegut altres pintades al costat de la seu del PSC en què es llegeix “Al feixisme no se li argumenta, se’l destrueix”. De fet, des de la setmana passada la seu dels socialistes té pintades de “Llibertat 21D tombem el règim”, signades per Arran Molins.

En declaracions a Viu Molins de Rei, el president local dels republicans, Ramon Canal, ha condemnat els fets. Canal també ha explicat que no volen donar més importància al que qualifiquen d’un “acte vandàlic”. “Ni hem denunciat ni denunciarem, si algú ha de donar explicacions no som nosaltres”, ha etzibat. El president local d’ERC també ha dit que l’executiva i l’assemblea de partit d’aquest dilluns decidiran quan netejar les pintades. “No és la primera ni l’última, fa un temps també ens van acusar de traïdors”, ha recordat Canal.

Els qui també han lamentat els fets han estat el PSC i Junts per Molins a través dels seus comptes de Twitter. Els socialistes han afirmat que “ni aquest ni cap atac als nostres carrers ni a les seus dels diferents partits polítics de la nostra vila està justificat”. Des de les files postconvergents han condemnat l’acció i han demanat “respecte i civisme”. També han reivindicat que “és el moment de sumar tots junts i estar units”.

Molins en Comú també ha expressat la seva condemna a les pintades. En una publicació al seu compte d’Instagram, la formació ha dit que comparteix les manifestacions i reivindicacions pacífiques en contra de la Sentència del Tribunal Suprem, però rebutja “qualsevol acte de violència o incivisme al carrer”. En el comunicat subratllen que “disposem de molts altres mitjans per expressar-nos i per reivindicar”.

Pintada de la setmana passada a la seu del PSC // Cedida

Recomanacions personalitzades