L’Halterofília de Molins de Rei s’endú 20 medalles al Campionat d’Espanya

El club molinenc ha estat l’amfritió de la competició, celebrada al Poliesportiu Municipal, i en què ha guanyat 20 de les 23 medalles aconseguides per la selecció catalana.

La competició s’ha celebrat al Poliesportiu Municipal // Ajuntament

L’Halterofília de Molins de Rei s’ha consagrat com un dels equips més potents d’Espanya aquest dissabte passat al campionat estatal en categoria sub-17 d’aquesta disciplina esportiva, que justament s’ha celebrat al Poliesportiu Municipal. La competició ha comptat amb 10 aixecadors molinencs, que s’han coronat amb 20 de les 23 medalles que la selecció catalana ha obtingut en el campionat, que ha aplegat 148 aixecadors.

De les medalles aconseguides pels molinencs, 9 han estat d’or, 9 de plata i 2 de bronze. A més, l’èxit dels aixecadors locals no ha acabat aquí. Kilian Gallart ha estat la segona millor marca masculina de la competició; i Carlos Baena, Beatriz Mendoza i Iker Moral han aconseguit tres rècords de Catalunya.

Uns resultats que arriben després de la collita que ja van protagonitzar fa uns dies al campionat de Catalunya i que, en paraules de l’entrenador del Club Halterofília Molins de Rei, David Sòria, “situen els aixecadors molinencs en una molt bona posició” per poder participar al Campionat Europeu, que s’ha de disputar a Israel al desembre. De fet, la competició d’aquest cap de setmana n’era una prova classificatòria: “Ja veurem què ens diuen en els propers dies”, ha dit Sòria a Viu Molins de Rei. De totes maneres, l’entrenador confia que el campionat continental podrà comptar amb presència molinenca: “L’any passat dels 16 atletes que van participar al Campionat d’Europa, 6 eren de Molins de Rei”, ha recordat.

Més competicions a la cantonada

Però de moment el més calent és a l’aigüera i els de Molins tenen altres competicions més properes entre mans. Una d’elles, és el Campionat d’Europa Junior i Sub-23, que el 17 d’octubre es disputa a Romania, i on hi participen els aixecadors locals Marcos Ruiz i Noelia Caballero. Una altra competició pendent és el Play-Off classificatori per a la Copa del Rei i de la Reina en categoria absoluta, que el 19 d’octubre se celebrarà a la zona esportiva Ricard Ginebreda i comptarà amb l’Helios de Saragossa, entre d’altres clubs.

Recomanacions personalitzades