La Setmana del Cor impulsa tallers de reanimació i menús cardiosaludables

Molins de Rei organitza diverses activitats relacionades amb la salut cardiovascular amb l’objectiu de “promocionar uns hàbits de vida saludables”.

Un dels tallers de reanimació // Ajuntament de Molins de Rei

Molins de Rei ha celebrat, entre l’1 i el 4 d’octubre, la V Setmana del Cor, organitzant diverses activitats relacionades “amb la salut cardiovascular”, segons ha informat l’Ajuntament a través d’un comunicat.

Per exemple, s’han portat a terme un taller de reanimació cardiovascular on els assistents han pogut practicar les “maniobres bàsiques de reanimació, l’ús del desfibril·lador i la posició de seguretat per aprendre algunes nocions d’actuació en casos d’emergència cardíaca”.

D’altra banda, diferents restaurants del municipi s’han adherit al menú cardiosaludable oferint “plats amb pocs greixos, sal i sucres. Verdures, fruites, cereals integrals, carns blanques i peix”.

A més, també s’han promocionat contes de cuina entre els més menuts per impulsar una “alimentació saludable”.

Un animador d’Star Wars // Ajuntament de Molins de Rei

La Setmana del Cor s’ha acabat amb el lliurament dels premis del concurs de dibuix infantil Cuida el teu Cor, que ha tingut la col·laboració d’alguns actors disfressats de personatges de la saga Star Wars.

Organitzada pel Centre d’Assistència Primària La Granja, el Consorci Sanitari Integral i l’Ajuntament de Molins de Rei, la V Setmana del Cor ha tingut l’objectiu de “promocionar i sensibilitzar a la població en hàbits i estils de vida saludables”.

Recomanacions personalitzades