Molins de Rei i Navarra es donen la mà a través dels gegants

Els gegants del poble navarrès de Burlata acompanyen els Gegants Nous en la tradicional passada de Festa Major.

La Festa Major és un moment de retrobament, també entre entitats de cultura popular i tradicional. Els Gegants Nous han compartit la seva tradicional passada de Festa Major aquest dissabte amb els Gegants de Burlata, localitat de Navarra. La colla navarresa ha desembarcat al municipi amb les seves quatre figures per ser els convidats d’honor d’una passada que ha aplegat centenars de persones.

La marxa, que ha donat el tret de sortida a la plaça de l’Ajuntament i ha finalitzat a la plaça del Palau, ha fet guadir petits i grans a toc de tambor i gralla. Reviu la passada a través d’una vintena d’imatges de Viu Molins de Rei.

Recomanacions personalitzades