Molins de Rei podrà debatre el PDU Metropolità en una trobada a Sant Feliu

L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) organitza una sessió participativa el proper 25 de setembre amb el veïnat dels municipis de la Vall Baixa i l’Ordal per debatre el futur pla urbanístic de la zona.

Presentació del Avanç del PDU Metropolità aquest juliol al Col·legi d’Arquitectes de Catalunya // AMB

Els molinencs podran debatre el futur Pla Director Urbanístic (PDU) Metropolità en una trobada participativa el proper 25 de setembre a les 18 hores al Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat, a Sant Feliu de Llobregat. Es tracta de la primera sessió d’un seguit de jornades participatives organitzades per l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) perquè el veïnat conegui l’Avanç del pla urbanístic que s’està treballant i hi pugui fer aportacions.

A banda de les trobades presencials, també s’han habilitat canals de participació en línia amb un espai de recollida de suggeriments i un formulari amb una enquesta pels veïns que no hi puguin assistir.

En la trobada també hi participaran la resta de poblacions que formen part de la Vall Baixa i l’Ordal com són Begues, Castellbisbal, Cervelló, el Papiol i Corbera de Llobregat, entre d’altres. Està previst que aquest trimestre també es facin sessions amb la resta de poblacions de la metròpoli de Barcelona. Després també es preveu una jornada en què s’explicaran les aportacions recollides en cada sessió.

Paral·lelament a aquestes trobades participatives, l’AMB també ha posat en marxa l’exposició ‘Metròpolis de ciutats’, que s’exposa al Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat fins al 29 de setembre amb cartografies i documents interactius per acostar l’urbanisme metropolità a la ciutadania.

Un projecte que ve de llarg

El PDU beu de l’antic Pla General Metropolità (PGM), que data del 1976. El nou pla està en fase d’informació pública des del març, quan el Consell Metropolità va aprovar el document de l’Avanç d’aquest Pla director, i s’allargarà fins al desembre.

Recomanacions personalitzades