La Guàrdia Urbana deté in fraganti dos lladres multireincidents

La policia de Molins de Rei els va enxampar quan encara estaven agafant material de l’interior d’un establiment del carrer Jacint Verdaguer. Tots dos, amb nombrosos antecedents, han passat a disposició judicial.

Les tasques de neteja de la via han comportat un col·lapse de trànsit al carrer Verdaguer // Ràdio Molins de Rei
Imatge d’arxiu d’un vehicle de la Guàrdia Urbana al carrer Verdaguer // Ràdio Molins de Rei

La Guàrdia Urbana de Molins de Rei va detenir in fraganti a dos lladres aquest dissabte a la nit, segons ha informat l’Ajuntament aquest dilluns a través d’un comunicat.

La policia local va rebre l’avís dels veïns a dos quarts d’onze aproximadament. Ràpidament, els agents van desplaçar-se cap a un establiment situat al carrer Jacint Verdaguer, a prop de la Font dels Casats.

Una vegada allà, van enxampar els dos delinqüents quan “encara estaven agafant material” de l’interior del negoci. “Se’ls van poder requisar les eines utilitzades per forçar la porta”, informen des del Consistori.

Aquestes dues persones, majors d’edat i no residents a Molins de Rei, són multireincidents i tenien “nombrosos antecedents per robatoris similars”. La Guàrdia Urbana va entregar-los als Mossos d’Esquadra i, després de practicar-se les diligències prèvies, van ser posats a disposició judicial.

Recomanacions personalitzades