Les obres de la Carretera s’aturen dues setmanes per vacances

En una visita a la zona, l’alcalde, Xavi Paz, i el regidor d’Obres, Alex Herrero, asseguren que els treballs segueixen el calendari d’execució. A finals del mes de setembre, estarà enllestit el primer tram de la reforma i el gener, la primera fase.

Xavi Paz i Alex Herrero, durant la visita d’obres // Ajuntament Molins de Rei

Les obres de reforma de la Carretera quedaran aturades les dues pròximes setmanes per vacances del personal de l’empresa constructora. A finals de setembre està previst que quedi enllestit el primer tram de reforma i que al gener acabi la primera fase. Les obres de reforma de la Carretera s’aturaran fins al pròxim 26 d’agost per respectar les vacances del personal que treballa en aquest projecte. Aquesta aturada ja estava prevista en el calendari d’actuacions, que s’està complint al ritme previst.

Així ho van poder comprovar l’alcalde de Molins de Rei, Xavi Paz, i el regidor de Via Pública, Alex Herrero, en la visita d’obres que han realitzat just abans de l’aturada. Actualment, segons explica l’Ajuntament de Molins de Rei en un comunicat, s’està treballant en el tram de la carretera comprès entre els carrers Josep Folqué i Pi i Margall, costat riu, i ja s’està procedint a la col·locació del paviment final, que es preveu que quedi enllestit durant el mes de setembre.

Reunió setmanal amb els veïns

Entre dilluns i dimecres d’aquesta mateixa setmana també s’han executat amb èxit els treballs d’encreuaments de canonades i serveis a la cruïlla de Pi i Margall, un dels punts més complexos d’aquesta fase per l’afectació que tenia sobre la mobilitat. L’alcalde, Xavi Paz, ha explicat que “l’objectiu de la visita era comprovar sobre el terreny l’evolució d’unes obres molt importants i que, per la seva ubicació, tenen una gran incidència en el dia a dia de la gent de Molins de Rei”. Paz, però, ha constat que les obres s’estan executant en els terminis previstos i també ha subratllat “la satisfacció general amb l’empresa responsable a l’hora d’atendre les demandes dels veïns per atenuar les molèsties i els inconvenients derivats dels treballs”.

De fet, cada setmana, l’Ajuntament té una reunió amb els veïns per informar-los de l’evolució i recollir les seves impressions i demandes. A més, la setmana passada es va mantenir una reunió formal amb la Plataforma de les Avingudes València i Barcelona, en la qual es va valorar la situació del projecte.

Els veïns i veïnes també van aprofitar la trobada per demanar que s’incorpori al projecte la instal·lació d’illes emergents i que estiguin disponibles com més aviat possible, que es restringeixi el pas de camions de gran tonatge un cop acabades les obres, i que s’habilitin noves places de càrrega i descàrrega. El govern municipal ja ha anunciat que estudiarà amb detall totes aquestes peticions per poder-hi donar una resposta satisfactòria.

Recomanacions personalitzades