Guillem Claramunt aconsegueix la desena posició en 100 metres braça al Campionat d’Espanya infantil

El nedador del CN Molins, que s’ha quedat a les portes de disputar la final dels 200 braça, ha participat amb Alba Salas i Alba Pradell en la competició celebrada a Barcelona. Pradell ha obtingut la seva millor marca personal en 50 lliures i 200 estils.

Els tres nedadors molinencs que han participat en el Campionat d’Espanya // CN Molins

Els tres esportistes del Club Natació (CN) Molins de Rei han tingut un paper destacat en el Campionat d’Espanya infantil, que s’ha celebrat a les piscines Bernat Picornell de Barcelona. És el cas de Guillem Claramunt, que ha arribat a la final en la categoria de 100 braça, on ha aconseguit la desena plaça amb un temps d’1:10.96. Així mateix, Claramunt s’ha quedat a les portes de la final dels 200 braça, ja que ha assolit l’onzena posició. El temps en aquesta prova ha sigut de 2:35.13.

Per la seva banda, la nedadora Alba Pradell, que ha competit en quatre proves, ha millorat la seva marca personal en dues i l’ha igualat en un altre. Als 50 lliures, Pradell ha quedat en 45a posició amb un temps de 29.44. Als. 200 estils, també ha batut la seva millor marca personal amb 2:35.43, quedant-se en la 27a posició.

Pradell també ha competit en dues proves de la modalitat d’esquena. Als 100 esquena, ha fet la 24a plaça, amb un temps d’1:10.96. Amb un temps de 2:34.26, Pradell ha quedat 23a als 200 esquena.

Actuació positiva

L’entrenador del Club Natació Molins, Sergio Lloret, ha valorat molt positivament l’actuació dels tres joves molinencs. “Encara que tenim al davant molta feina a fer, s’ha de destacar que són infantils de primer any que fa poc temps que competeixen”. Com a exemple, Lloret indica que Alba Salas, que ha patit diversos problemes físics al llarg de la temporada, ha nedat per sobre de la seva marca personal als 100 metres braça. Salas ha acabat en 22a posició amb un temps d’1:22.34.

En el recent Campionat de Catalunya d’estiu, que va tenir lloc a Tarragona, l’Alba Pradell es va penjar la medalla de plata en les proves de 100 esquena, on va fer un temps d’1:10.42, i 200 esquena en què va fer la seva millor marca personal amb un temps de 2:32.48. D’altra banda, la bracista Alba Salas va pujar al segon esglaó del podi a la prova dels 50 braça, on va aturar el cronòmetre als 35.61.

Recomanacions personalitzades