La sala El Cau del Llop recapta 4.400 euros per a Gueopic

La sala de directes del polígon El Pla ha organitzat per tercer any una jornada per aconseguir diners per a l’associació que dona suport a les famílies de persones amb discapacitats comunicatives.

La jornada ha consistit en un dinar popular i diverses activitats // Gueopic

La sala de directes El Cau del Llop ha recaptat 4.400 euros per a l’associació sense ànim de lucre Gueopic, que ajuda les famílies de persones amb discapacitats comunicatives. Aquest espai, que està al polígon El Pla, va organitzar el 15 de juny una jornada per aconseguir diners per a aquesta entitat.

La jornada, que era el tercer any que s’organitzava, va començar al migdia, segons explica Gueopic en un comunicat. ‘La Colla del Pic’ va cantar la cançó Gueopic, que ells mateixos han composat per a l’associació. L’actor de doblatge Lluís Posada va posar veu a personatges coneguts del món del cinema, com Jim Carrey, Leonardo DiCaprio i Johnny Depp. 

Els infants van entretenir-se amb un camió del Paris Dakar estacionat al pati de la sala, animació infantil a càrrec de ‘Fifita’ i un rocòdrom inflable. A més, es va celebrar una subhasta de vuit obres de diferents artistes.

La jornada va incloure un dinar popular i va acabar amb la música en directe dels Smoking Stones, que interpreten temes dels Rolling Stones.

Durant la jornada, el 15 de juny, es va fer una subhasta de vuit obres d’art // Gueopic

Recomanacions personalitzades