ERC renova la seva executiva i escull una presidència compartida

Ramon Canal substituirà a Oriol Ibáñez al capdavant de l’organització durant dos anys, moment en què prendrà el relleu Eva Perelló, que ara és la vicepresidenta. La secció local crea les secretaries de Nova Ciutadania i Barris i aprova els canvis de forma unànime.

Ramon Canal i Eva Perelló ocuparan la presidència compartida // ERC Molins de Rei

L’assemblea d’ERC de Molins de Rei ha aprovat la renovació de la seva executiva amb el vot unànime de tots els seus membres. Després de la trobada, s’ha acordat que el president de la secció local sigui Ramon Canal (que substitueix a Oriol Ibáñez) i la vicepresidència l’ocupi, Eva Perelló. El nou president ha explicat en declaracions a Viu Molins de Rei que “la nostra formació ha realitzat el procés de renovació dels càrrecs locals com fem sempre que se celebren eleccions municipals”. Canal ha afegit que l’objectiu de la formació era intentar que només es presentés una candidatura de consens que tingués el suport de tots els membres.

Per primera vegada, la vicepresidència de la secció local d’ERC a Molins de Rei la dirigirà una dona: Eva Perelló. A més, els membres de l’executiva han escollit una presidència compartida. D’aquesta forma, Canal serà president els dos primers anys i Perelló el succeirà els dos següents.

Una executiva amb cinc dones i tres homes

A més de la presidència compartida, l’executiva estarà formada per Lluís Benet, que repeteix a la secretaria de Finances, Rosa Rimbla, que serà secretaria de la Dona, Laia Juarros, membre del Jovent Republicà, que gestionarà la secretaria d’Imatge i Comunicació, Alba Patrícia Cabra, secretaria de Nova Ciutadania i Cristina Rodríguez, secretaria de Barris. Aquestes dues últimes secretaries són de nova creació a l’executiva.

De moment, les secretaries d’Organització i Política Municipal seran ocupades de manera provisional per Eva Perelló i Alba Patrícia Cabral. Josep Maria Juarros i Salvador Auberni quedaran com a vocals d’aquestes secretaries a l’espera d’assumir el càrrec al novembre. Quan es concreti la nova executiva, aquesta estarà composta per cinc dones i tres homes. En un comunicat, ERC ha comentat que “ens proposem treballar a favor de la cohesió de la militància, de l’eficàcia comunicativa de la secció local i de l’esperit d’equip”.

Recomanacions personalitzades