Botmol s’incorpora com a sòcia a la patronal Pimec

La Unió de Botiguers de Molins de Rei passa a formar part del col·lectiu, que vetlla per la defensa dels interessos de les pimes i els autònoms. Amb l’entrada a l’entitat, podrà realitzar accions de promoció conjuntes amb altres associacions de la comarca del Baix Llobregat.

Els botiguers de Molins de Rei, en el moment de signar l’acord amb Pimec // Botmol

Botmol, la Unió de Botiguers de Molins de Rei, s’ha incorporat com a sòcia de la patronal Pimec. L’entitat passa a formar part del col·lectiu, que representa i defensa els interessos de les pimes i els autònoms. En un comunicat, Botmol ha informat que la signatura de l’acord ha comptat amb la presència del president de Pimec Comerç, Alejandro Goñi, el president de Pimecomerç Baix Llobregat, Ibán Salvador i per part de l’associació molinenca, el president de Botmol, Jesús Cardona, Josep Sabaté i Maria Arenas.

En declaracions a Viu Molins de Rei, el president de Botmol, Jesús Cardona, valora positivament la incorporació a Pimec. “Ens permetrà l’accés a més cursos de formació pels socis i disposar de recursos materials per fer campanyes”. En aquest sentit, Cardona explica que la iniciativa afavorirà “compartir els projectes de difusió amb altres poblacions de la comarca mitjançant mecanismes de compra col·lectiva”.

Dinamitzar el comerç

Cardona confia que formar part de Pimec afavorirà les accions de dinamització comercial. Com a membre de Pimec, Botmol participarà en les vuit trobades anuals que celebren els presidents comarcals de les unions de botiguers que pertanyen a la patronal de les pimes. Una altra de les reivindicacions conjuntes dels comerciants que ha plantejat Cardona és la lluita pel cost excessiu que han d’assumir els botiguers pel cànon de l’aigua. A partir d’ara, Botmol assistirà, podrà dir la seva i comparar els debats sobre el model de comerç que es desenvolupen a altres poblacions de la comarca del Baix Llobregat.

Cardona ha recordat que l’actual president de Pimec Comerç, Alejandro Goñi, fa 12 anys que resideix a Molins de Rei. A més, el responsable de l’Agrupació de Botiguers i Comerciants de Catalunya, Jordi Vilaprinyó, també és molinenc i va ser president de la mateixa entitat a Molins de Rei.

Recomanacions personalitzades