Molins de Rei tornarà a tenir waterpolo femení després de cinc anys

El Club Natació Molins de Rei ha format una estructura d’equips en totes les categories, excepte en el benjamí. El club assegura que “la intenció és consolidar-nos per competir al màxim nivell possible”.

Equip del cadet femení de waterpolo del CN Molins de Rei // CN Molins de Rei

Després de cinc anys, Molins de Rei tornarà a recuperar les competicions de waterpolo femení. Així ho ha anunciat el Club Natació (CN) Molins de Rei, que ha comunicat la creació d’equips de noies en totes les categories de competició, excepte en el benjamí. “La intenció del club és consolidar-nos per competir al màxim nivell possible”. La idea és que l’equip absolut femení assoleixi bons resultats com el sènior masculí, que actualment juga a la Primera Divisió Nacional i ha arribat a estar a Divisió d’Honor.

El director esportiu del Club Natació Molins de Rei, Sergi Pedrerol, assegura que es “tracta d’un pas important pel club perquè hem aconseguit assentar tota la línia femenina de waterpolo”. En declaracions recollides per Ràdio Molins de Rei, Pedrerol afegeix que és una bona notícia recuperar aquesta àrea “després d’anys que no la teníem”. A més, explica que “com disposarem d’un equip sènior, les nenes de la categoria femenina tindran un lloc on emmirallar-se”.

A partir de la pròxima temporada, tots els equips del waterpolo femení del CN Molins de Rei competiran a Primera Catalana, la categoria més baixa de Catalunya. L’equip més jove serà el de l’aleví, que estarà format per nenes de 10 i 11 anys. L’objectiu és que les diferents formacions vagin escalant de categoria. A partir de setembre, el waterpolo disposarà de cinc equips femenins, cinc masculins, un mix i un màster.

El Club Natació Molins de Rei torna a comptar amb un equip femení de waterpolo, després que la temporada 2013-2014 decidís suprimir-los “per l’escassetat d’esportistes femenines de la base”. Aquest fet dificultava que les jugadores de les categories inferiors nodrissin a l’equip sènior. En aquell moment, com no es disposava d’un equip de waterpolo femení de base no es volia tenir un de sènior. La decisió va afectar directament les categories juvenil i absoluta. La supressió de la temporada 2013- 2014 no va ser l’única, ja que l’octubre de 2010, Molins tornava a gaudir del waterpolo femení després de sis anys en blanc.

Recomanacions personalitzades