El Kawasaky Català Aclam abandona les 24 hores de Motociclisme després de vuit hores de cursa

Una avaria elèctrica frustra les opcions de l’equip molinenc quan marxava líder amb tres voltes d’avantatge sobre el segon. Com no va poder solucionar l’error, va decidir deixar la competició.

Els mecànics, intentant solucionar l’avaria elèctrica // Kawasaki Català Aclam

L’equip molinenc Kawasaki Català Aclam va abandonar les 24 hores de Motociclisme, que es van disputar al circuit de Barcelona-Catalunya, després d’una avaria elèctrica. El Kawasai Català Aclam havia fet la ‘pole position’ en els entrenaments, la volta ràpida en la cursa i liderava la prova des del començament, però una fallada elèctrica quan anava primera posició amb tres voltes d’avantatge sobre el segon classificat va frustrar les seves opcions.

El pilot Kike Ferrer va entrar a ‘boxes’ amb una errada elèctrica que limitava la potència de la Kawasaki. Després de gairebé dues hores tractant de solucionar l’error i de diversos tests en pista, el director de l’equip Eduard Català va decidir abandonar aquesta edició de la prova, que van guanyar l’any passat.

Bon comportament a la pista

Català va assegurar que “estem decebuts, ja que després de tenir una cursa ben preparada i treballada, una avaria al sistema elèctric ens ha deixat fora de tota opció”. Per la seva banda, el director tècnic de Kawasaki Espanya, Pep Sastre, va agrair “el gran treball realitzat pels quatre pilots que en tot moment han fet la Kawasaki la moto més ràpida en pista”. A més, va destacar que “l’equip s’ha involucrat per solucionar els problemes que sempre poden aparèixer en les curses de resistència. Malauradament el temps perdut, ha fet inviable continuar”. Malgrat aquest contratemps, Sastre es va mostrar convençut que “l’ensopegada farà que l’equip torni més fort de cara a repetir la victòria que van aconseguir l’any passat”.

Recomanacions personalitzades