Exapp, ajudant les petites empreses a tenir visibilitat a internet

Contingut patrocinat

Miguel Gasca // cedida

El Miguel Gasca és el fundador de l’empresa Exapp, emprenedor des dels 18 anys, és una persona creativa i molt inquieta a nivell professional.

Durant molts anys, es va dedicar al món de l’espectacle. Tenia una agència d’espectacles, juntament amb un soci que exercia les funcions comercials i ell portava les funcions administratives i de màrqueting.

En aquells anys es va adonar de la importància de tenir presència a internet, una bona imatge corporativa que fos visible a través de la xarxa, d’un bon logotip i una potent pàgina web…

Llavors hi havia poques empreses que et podien ajudar i va haver de començar a formar-se per poder fer-ho ell mateix. Va ser a partir d’aquí quan va començar a realitzar cursos i va anar ampliant els seus coneixements dins del màrqueting digital, posicionament als buscadors i disseny gràfic.

Gràcies a tot això la seva agència d’espectacles va tenir un creixement exponencial. Van ser dels primers en tenir una bona presència a internet, van aconseguir tenir la seva web molt ben posicionada i amb bona imatge. Gràcies a implementar tots aquests coneixements van començar a rebre cada dia multitud de sol·licituds de feina i van arribar a ser una de les agències més importants de Catalunya.

Malauradament, l’any 2009, la crisi els va afectar i van haver de tancar l’agència per impagaments de clients.

En aquell moment va ser quan va decidir dedicar-se professionalment al món del màrqueting online, per ajudar a les petites empreses a tenir presencia i una imatge competitiva dins del gran món d’internet.

Exapp

Ara amb Exapp està especialitzat a ajudar a les petites empreses a tenir visibilitat a internet. Ofereix serveis de disseny gràfic, disseny web, posicionament en cercadors i gestió a les xarxes socials, campanyes de publicitat en línia, fotografia, vídeo…

La seva missió, és anar de la mà amb els petits comerciants, per tal que tinguin tot el que necessiten i aconseguir que el seu negoci no quedi obsolet als nostres temps. A Exapp els assessoren i es fan càrrec dels canvis que han de fer, per estar al dia a internet i a les xarxes.

La seva experiència els fa saber el que les empreses necessiten i per això ofereixen serveix d’acord a les seves necessitats, tant en pressupost com en qualitat. Saben la importància que el teu negoci sigui visible per a la gran majoria de persones que envolten la teva població.

Encara que no t’ho creguis, hi ha moltíssimes persones que no coneixen el teu negoci, amb el seu ajut, arribaràs als teus clients potencials.

No es tracta de tenir només una pàgina web, es tracta que la teva pàgina web sigui visible a Internet i en això són especialistes Exapp. Diferencia’t de la teva competència.

Realitzen pàgines web, modernes, rapides i intuïtives per facilitar l’experiència d’usuaris. També treballen el SEO per arribar a clients online. Fan seguiment de competència i estadístiques per millorar resultats i posicions.

Sense dubte, una molt bona opció per al present i futur del teu negoci.

Recomanacions personalitzades