Ensurt per un petit foc a prop de les vies del tren

Una caixa elèctrica a les vies del tren en direcció a El Papiol, a l’alçada del restaurant Can Samaranch, s’ha incendiat i ha aturat la circulació de trens entre Molins de Rei i Castellbisbal temporalment. El foc ja s’ha extingit.

Imatge d’un tren a l’estació de Molins de Rei // Arxiu

Un petit foc en una caixa elèctrica a les vies del tren en direcció a El Papiol ha provocat un ensurt aquesta tarda, al voltant de les 17:00 hores.

L’incenci s’ha produït a l’alçada del restaurant Can Samaranch i ha aturat temporalment la circulació dels trens de la línia R4 de Rodalies entre Molins de Rei i Castellbisbal.

El foc s’ha extingit en poca estona i la circulació de trens ja s’ha restablert.

Prevenció pel risc d’incendi

Davant l’onada de calor decretada durant aquests dies, l’Ajuntament ha activat algunes mesures per prevenir el risc d’incendis. Seguint les recomanacions emeses pel Consorci del Parc Natural de Collserola, demana a la ciutadania que “no entri al Parc Natural de Collserola per reduir al màxim el risc d’incendi forestal”.

A més, reclama “màxima prudència en la celebració de la revetlla de Sant Pere”. En aquest sentit, s’ha extremat la vigilància a la zona de Collserola. “Diverses dotacions de de l’Associació de Defensa Forestal (ADF), Protecció Civil i Guàrdia Urbana estan patrullant preventivament les zones forestal”, ha remarcat el consistori aquest divendres a través d’aquest d’un comunicat.

Recomanacions personalitzades