L’Hoquei Patins renova la seva estructura esportiva i incorpora un director tècnic

Ricardo Ares, actual seleccionador espanyol absolut femení, acompanyarà en l’’staff’ a l’entrenador, Francesc Linares, que ha renovat per una temporada. L’OK Molins crea una secció de Veterans que competirà a la Lliga Catalana.

El president de l’OK Molins, amb l’entrenador i el director tècnic // Hoquei Molins

La secció d’Hoquei Patins del CE Molins de Rei afronta la nova temporada amb un canvi important amb la seva estructura tècnica i organitzativa. La novetat principal és la incorporació com a director tècnic de Ricardo Ares, que actualment és seleccionador Espanyol absolut Femení i segon entrenador de la selecció espanyola absoluta Masculina. En un comunicat, el club destaca l’experiència com a tècnic d’Ares, que ha acumulat diversos campionats europeus i mundials. Així, Ares es va proclamar campió d’Europa i de la Copa de la Reina amb el Voltregà femení i va guanyar una Copa del Rei i una Supercopa d’Espanya amb el Club Patí Vic masculí. Els darrers nou anys ha sigut director tècnic del Voltregà.

L’OK Molins assegura que la tasca d’Ares serà la de “coordinador de base i organitzador dels entrenaments de totes les categories del club, adaptant-los a les necessitats de cada equip i jugador”. A més, es responsabilitzarà de la tecnificació individual dels jugadors base del club.

Renovació de l’entrenador

Amb l’objectiu d’oferir continuïtat a la feina feta fins ara, el club ha decidit renovar per una temporada més a l’actual entrenador de l’equip sènior, Francesc Linares. Linares dirigirà les seccions júnior i sènior. L’OK Molins recorda que Linares ha estat en diversos equips de prestigi, com el Sentmenat, Horta, Sant Cugat, Mataró, Caldes i FC.Barcelona.

La secció d’hoquei del CE Molins de Rei vol fer un pas més en la seva estratègia de creixement per recuperar la pràctica esportiva de l’hoquei a la vila en l’any que se celebra el 70è aniversari del primer partit. En aquesta línia, s’han incorporat nous membres a la Junta Directiva. Així, els membres que en formen part són: Daniel Calvo (President), Lluïsa Martinez (Secretaria), Marc Rebulà (Tresorer), Joan Molet (Àrea Federativa), Emma Rodrigo i Dídac Tamayo (Àrea Comunicació), Oriol Avila i Marc Galitó (Àrea esportiva), Andreu Pinto (Àrea Social) i Teresa Colom i Jordi Roselló (Àrea de Material).

Equip de Veterans

El president de la secció, Daniel Calvo, assegura que aquests canvis responen a voler fer “un pas ferm en el reforç de totes les estructures del club, de manera que l’engranatge funcional i esportiu de l’Hoquei Patins es complementin i es consolidin per conduir a l’èxit”. Calvo afegeix que “amb la incorporació de noves persones i amb el nou projecte esportiu que hem aconseguit estructurar, es tanca el cercle que vam iniciar fa uns anys per tal de consolidar la pràctica de l’hoquei a Molins de Rei”.

Un altra de les novetats cara a la pròxima temporada és la creació d’un equip de Veterans, format per 20 jugadors, que competirà al grup 2 de la lliga Catalana de Veterans d’Hoquei Patins.

Recomanacions personalitzades