L’Ajuntament i la Generalitat expliquen les conseqüències del Brexit per a empreses de la comarca

Una vintena de negocis del Baix Llobregat que veuen amb incertesa i preocupació que el Regne Unit marxi de la Unió Europea han acudit a la sessió informativa per rebre consells i recomanacions sobre com fer front a la situació.

La xerrada ha tingut lloc a la Sala Punt de Comerç // Ajuntament de Molins de Rei – Dan Costa

L’Ajuntament de Molins de Rei i la Generalitat de Catalunya, a través d’ACCIÓ, han organitzat una sessió informativa a la Sala Punt de Comerç destinada a les empreses del Baix Llobregat amb interessos comercials al Regne Unit. En la xerrada s’han resolt dubtes i s’han ofert consells a aquests negocis afectats.

La sortida de les illes britàniques de la Unió Europea crea incertesa i preocupació a moltes empreses de Catalunya. De fet, el Regne Unit és el cinquè país del món amb més vinculacions comercials amb el teixit empresarial català. Per això, la Generalitat està organitzant sessions informatives d’abast comarcal per explicar com fer front a la situació.

La sessió informativa del Baix Llobregat va tenir lloc el 12 de juny. L’alcalde en funcions d’aleshores, Ramon Sánchez, va agrair a ACCIÓ l’actitud preventiva i d’anticipar-se a les conseqüències que puguin desencadenar-se en els propers mesos. La gerent d’Oficines Tècniques Internacionalització d’ACCIÓ, Claudia Danesi, va detallar els escenaris actuals i les perspectives del Brexit.

D’altra banda, la gestora de l’Oficina Tècnica Barreres Internacionalització d’ACCIÓ, Alba Lara, va donar a conèixer diverses recomanacions per a les empreses. L’acte va acabar amb la presentació de les eines disponibles per fer front al Brexit, com un autodiagnòstic en línia i una finestreta d’assessorament i tramitació específica.

Recomanacions personalitzades