L’associació Enreda’t comença un cicle de conferències relacionades amb la discapacitat

La primera xerrada ha estat ‘Un fill amb discapacitat, un repte i una oportunitat’ i l’ha conduït la terapeuta familiar i escriptora Àngels Ponce.

Àngels Ponce durant la conferència // Associació Enreda’t

La nova associació que vol millorar la vida de les persones amb algun tipus de discapacitat a Molins de Rei, Enreda’t, ha iniciat un cicle de conferències relacionades amb el món de la discapacitat, segons ha informat en un comunicat. Les conferències seran trimestrals i estaran dinamitzades per experts de diferents àmbits relacionats amb la discapacitat. El 12 de juny a la Biblioteca el Molí la terapeuta familiar i escriptora Àngels Ponce va conduir la xerrada ‘Un fill amb una discapacitat, un repte i una oportunitat’.

Ponce va exposar què significa “tenir un fill amb discapacitat”, i “com repercuteix” en les famílies, des del moment del diagnòstic fins a les qüestions del dia a dia. L’escriptora va explicar com es converteix en un “repte a llarg termini”, i a la vegada en una “oportunitat d’aprendre i de canviar l’escala de valors”, segons apunta l’escrit. Els assistents van poder participar i donar a conèixer les seves experiències personals. 

Els assistents a la presentació oficial de l’associació Enreda’t, el 12 de juny // Associació Enreda’t

L’associació Enreda’t, que es va constituir el juliol del 2018, està formada per famílies, professionals i persones sensibles que volen millorar la vida dels qui tenen algun tipus de discapacitat a Molins de Rei, així com de les seves famílies, a partir d’activitats, propostes i reivindicacions. 

A banda d’aquest cicle de conferències, l’associació Enreda’t també ha impulsat el projecte ‘Cafè i Acollida’, que va començar el 30 de maig. Segons comenten al comunicat, és un “espai de trobada distès” en què es treballen “les emocions i les inquietuds” que genera “ser pares d’un infant amb discapacitat”. Les xerrades són mensuals i la propera tindrà lloc el 27 de juny a les 19:00 hores a la sala de reunions del Poliesportiu.

Recomanacions personalitzades