El sènior femení del CFS Molins 99 aconsegueix l’ascens a la Divisió d’Honor

Després de quedar-se a les portes la temporada passada, l’equip entrenat per Carles Huguet ha guanyat la lliga a Primera Catalana amb 69 punts, cinc per sobre de les segones classificades. El club espera millorar la plantilla per mantenir la categoria l’any vinent.

L’equip sènior femení del FS Molins 99, rebent el Premi Esportíssim // Ajuntament Molins de Rei

L’equip sènior femení del Club Futbol Sala Molins 99 ha aconseguit enguany l’ascens a la Divisió d’Honor Catalana. Després de guanyar la lliga en la categoria de Primera Catalana amb 69 punts, les jugadores entrenades per Carles Huguet han arrodonit un any en què sempre han estat a la part alta de la classificació. Dels 26 partits jugats, n’han guanyat 22, empatat, 3 i només han perdut 1. El sènior femení ha tret cinc punts a les segones classificades.

El president del CFS Molins 99, Daniel Santamaría, ha valorat de forma molt positiva la trajectòria d’aquesta temporada, recordant que “durant tot l’any hem estat ben classificades i a la segona volta sempre primeres o segones”. Cara la pròxima temporada, Santamaría es marca com a objectiu mantenir la categoria a la Divisió d’Honor. Per fer-ho possible, ha avançat a Viu Molins de Rei que tractaran de “reforçar la plantilla, recuperant jugadores que estan fora”.

“La millor temporada que hem fet”

Per la capitana de l’equip, Marina Docón, aquesta ha sigut “la millor temporada que hem fet”. En aquest sentit, Docón ha recordat a aquesta redacció que l’any passat “ens vam quedar a les portes de pujar de categoria perquè vam estar a punt d’acabar com les millors segones classificades”. Docón, igual que la resta de les seves companyes, afronta amb “nervis i a l’expectativa” l’estrena a la nova categoria.

Fruit d’aquesta bona temporada, l’equip sènior femení del Club Futbol Sala Molins ha rebut el Premi Esportíssim, que concedeixen les entitats esportives de Molins de Rei per reconèixer els mèrits dels equips. “És un guardó a l’esforç que hem realitzat, on l’equip ha estat unit tot l’any i també reconeixement per l’esport femení, que engrescarà les nenes que vinguin darrere”, ha afegit Docón.

Recomanacions personalitzades