Victòria de L’F.C.C-TRS Honda i el Centre Salinas a les 8 hores d’Alemanya

L’equip japonès, que compta amb els molinencs del Centre d’Osteopatia Miquel Salinas i que és l’actual campió del món, s’ha imposat a la quarta prova de motociclisme, disputada a Oschersleben. A falta d’una cursa per acabar la competició, se situa en tercera posició de la classificació, amb possibilitat d’endur-se el títol al circuit japonès de Suzuka.

L’equip, durant la seva estada a Alemanya // Centre Miquel Salinas

L’equip de L’F.C.C-TRS Honda i el Centre d’Osteopatia Miquel Salinas de Molins de Rei s’han imposat a la quarta cursa del Campionat del Món de Resistència de Motociclisme, les 8 hores d’Alemanya, que s’han disputat a la localitat d’Oschersleben. Gràcies a la victòria a la prova, l’equip d’Honda s’ha situat tercer a la classificació general a falta d’una cursa perquè finalitzi el campionat.

La cursa ha estat molt disputada, ja que no s’ha decidit fins a la darrera hora. Inicialment, l’equip de L’F.C.C-TRS Honda i el Centre d’Osteopatia Miquel Salinas de Molins de Rei ha sortit a la sisena posició a l’inici. Després d’una hora, l’equip va alternar la primera i la segona posició. El responsable del Centre Salinas, Miquel Salinas, ha explicat a Viu Molins de Rei que “durant gairebé tota la cursa hem lluitat braç a braç amb la Yamaha i ens hem posicionat com a líders a la darrera hora”.

Amb possibilitats de revalidar el títol

A falta d’una prova, la que es disputarà al circuit japonès de Suzuka, l’Honda encara manté possibilitats d’assolir el campionat. Miquel Salinas assegura que “estem a 23 punts del primer classificat, i si guanyem la cursa sumem 30 i hem d’esperar el que faci l’actual líder”.

Part de l’equip, celebrant la victòria // Centre Miquel Salinas

A la cursa anterior, que va tenir lloc al circuit eslovac d’Slovakia Ring, l L’F.C.C-TRS Honda i el Centre Salinas van aconseguir pujar al podi, situant-se en la tercera posició.

A les darreres temporades, els pilots de l’equip compten amb el suport dels professionals del Centre Miquel Salinas que, en tot moment, revisen i vigilen que els pilots es trobin físicament al 100% cada vegada que competeixen damunt de la moto.

Recomanacions personalitzades