El CFS Molins 99 acaba setè la lliga després d’una ratxa positiva a final de temporada

L’equip, que enguany ha competit a Tercera Nacional, ha aconseguit 12 dels 15 darrers punts. Oscar González, home de la casa que ha entrenat el sènior B i el juvenil, serà el nou entrenadors dels molinencs.

Partit d’aquesta temporada del CFS Molins 99 // Arxiu

El Club de Futbol Sala Molins 99 ha finalitzat la lliga a Tercera Nacional en setena posició. Aquest resultat és especialment meritori, ja que bona part de la temporada, l’equip ha estat a la part baixa de la classificació, fins i tot en la zona de descens.

El president del club, Daniel Santamaría, ha assegurat a Viu Molins de Rei que han anat “menys a més” i que han fet “últim terç de temporada molt bo, ja que hem confiat en l’equip”.

Oscar González, nou entrenador

De cara a la temporada vinent, Santamaría assenyala que un dels objectius és “consolidar-nos a la categoria i continuar treballant per mantenir aquesta línia de tranquil·litat”. La nova temporada s’estrenarà amb un canvi de banqueta. Després de dues temporades, Juanjo Amigo deixa el CFS Molins 99 per anar a entrenar a Santa Coloma de Gramenet, la seva localitat natal. El fins ara entrenador del sènior B i antic capità del primer equip, Oscar González, agafarà el relleu de Amigo.

González, home vinculat al club des de fa molts anys, iniciarà aquesta nova etapa al capdavant del sènior masculí. El capità de l’equip, Álex Sánchez Ajo, valora de forma positiva la temporada. “Som un equip jove, però amb molt nivell”, remarca. De fet, CFS Molins 99 ha aconseguit 12 dels 15 darrers punts que s’han disputat.

En relació a la incorporació de González, el capità assegura que “és una persona que ens coneix perquè fa dos anys jugava al primer equip i ha adquirit experiència entrenant al sènior B i al juvenil”.

Sánchez Ajo explica que encaren la pròxima temporada “contents i motivats”, després d’haver-se consolidat aquest any en la categoria i acumular una ratxa positiva en la darrera fase de la lliga a Tercera Nacional.

Recomanacions personalitzades