18 artistes joves de Molins de Rei es donen a conèixer a Ca n’Ametller

L’objectiu és “donar visibilitat als artistes emergents” del municipi, segons explica Oriol Márquez, membre d’Interactu-Art, entitat que ha organitzat l’exposició. La mostra es podrà visitar fins al 16 de juny.

L’obra de Meritxell Román // Clàudia Ferràndiz

La Sala d’Exposicions de Ca n’Ametller acull les obres de 18 artistes locals de menys de 35 anys de l’1 al 16 de juny. “La finalitat principal és donar visibilitat als artistes més joves de la vila”, ha explicat a Viu Molins de Rei Oriol Márquez, membre d’Interactu-Art, entitat dedicada a l’art urbà que organitza la mostra. 

Tothom coneix grans artistes, però ningú recorda que ells també van començar sent joves”, ha assegurat Márquez. En aquest sentit, la mostra significa una empenta per als qui fa poc que dediquen a aquest món. De fet, arran d’aquesta exposició alguns d’ells han decidit intentar fer el pas d’exposar individualment pròximament, segons ha dit el membre d’Interactu-Art.

L’obra de Magí Valls // Clàudia Ferràndiz

En total, l’exposició consta de 18 obres, una per a cada artista, que no es limiten a l’àmbit pictòric. “És una mostra multidisciplinària”, ha comentat Márquez. “No només hi ha un tipus de tècnica artística, sinó que trobem fotografia, pintura, ceràmica…”, ha afegit.

Segons el membre d’Interactu-Art, el dia de la inauguració van assistir força persones a l’exposició i al llarg d’aquesta setmana l’afluència ha estat bona, encara que “no hi ha hagut un gran volum de gent” perquè “el tema de les galeries i els museus està bastant oblidat”. 

L’obra de Júlia Gazza // Clàudia Ferràndiz

Recomanacions personalitzades