Torna el joc de preguntes relacionades amb Molins de Rei

Els premis confirmats per al Joc de Molins de Rei, organitzat per l’Ateneu Mulei, són un sopar per a dues persones per a la revetlla de Sant Joan, quatre consumicions per a la mateixa nit i una subscripció anual a Viu Molins de Rei

Cartell de la novena edició del Joc de Molins de Rei // Ateneu Mulei

Tret de sortida del Joc de Molins, organitzat per l’Ateneu Mulei, en què s’han de contestar preguntes sobre el municipi.

A partir d’aquest dijous, els molinencs podran incriure’s-hi. Els premis confirmats en aquesta novena edició són un sopar per a dues persones per a la revetlla de Sant Joan i quatre consumicions per a la mateixa nit.

Com l’any passat, Viu Molins de Rei regalarà al guanyador una subscripció anual gratuïta al diari. Igual que la resta de socis que donen suport econòmic al projecte periodístic, l’afortunat podrà llegir continguts en exclusiva, gaudir de descomptes en cultura i sortejos d’entrades a concerts, obres de teatre, llibres i cinema, a més de rebre un butlletí diari i l’Anuari en paper amb el més destacat de l’any.

Aquest any, també es sortejaran dues consumicions entre tots els que hagin fet difusió del cartell del Joc de Molins de Rei a través d’Instagram.

La dificultat de les preguntes va augmentant progessivament

Una seixantena de persones van participar l’any passat en aquest joc en el qual es formulen preguntes diàries. La inscripció es fa enviant un correu electrònic a eljoc@mulei.cat responent la pregunta: ‘Com es diu el conegut riu que passa per la nostra vila?’.

La primera pregunta sempre és fàcil perquè tothom hi pugui participar, però la dificultat de les preguntes va augmentant progressivament. El joc començarà aquest dijous i acabarà el dia 23 de juny. En total, haurà 12 preguntes.

Encara que les preguntes es contesten individualment i a través d’internet, moltes respostes “s’hauran de fer a peu de carrer”, segons informa l’Ateneu Mulei a les bases del joc.

Segons ha explicat un dels organitzadors, Lluc Sendra, una de les diferències respecte a les altres edicions és que enguany “si falles una pregunta no has d’esperar al següent torn de preguntes per respondre”. Això sí, “tens una penalització de temps de cara a la prova final”.

Recomanacions personalitzades