Molins Camina es quedarà a l’oposició els pròxims quatre anys

L’assemblea del partit decideix “eixamplar l’espai i superar els límits del 26M” després d’analitzar els resultats de les eleccions municipals. La formació promet “treball, compromís i acord”.

La candidata de Molins Camina Podem, Ana Aroca, votant a les municipals // Jose Polo

Molins Camina Podem ha decidit que la formació es quedi a l’oposició els pròxims quatre anys. Després d’analitzar els resultats de les eleccions municipals del 26 de maig, en les quals van obtenir 905 vots, mantenint Ana Aroca com a regidora a l’Ajuntament de Molins de Rei, el partit ha marcat les línies bàsiques d’actuació pel nou mandat.

En un comunicat, Molins Camina Podem assegura que desenvoluparan un “pla de treball que aposti per visibilitzar la nostra tasca i que tingui l’objectiu d’eixamplar el nostre espai i superar els límits del 26 de maig”. En una assemblea celebrada a la Federació Obrera, la formació s’ha compromès a “obrir-se cap a Molins i cohesionar l’espai progressista”. Per aquest motiu, afegeix que els pròxims quatre anys seran de “treball, compromís i acord”.

A les eleccions municipals del 26 de maig, Molins Camina Podem es va presentar per segona vegada a uns comicis locals. La cap de llista, Ana Aroca, va explicar que estan “relativament satisfets perquè el projecte s’ha consolidat”. La candidata de Molins Camina Podem considera que mereixien dos regidors que haurien aconseguit “si s’hagués votat en clau municipal”.

Recomanacions personalitzades