Protecció Civil activa el Pla d’Emergències Químiques per un incendi al polígon El Pla

Vuit dotacions dels Bombers de la Generalitat han treballat en el foc, que ha afectat dos palets amb bidons de clor de l’empresa AM3. Els usuaris de l’Hotel Holiday Express han estat confinats durant una hora i mitja preventivament, però l’incident s’ha acabat controlant.

Es desconeixen les causes de l’incendi // Ajuntament de Molins de Rei

Protecció Civil ha activat de manera preventiva l’alerta 1 del Pla d’Emergències Químiques aquest diumenge al matí a Molins de Rei, a causa d’un incendi en una potabilitzadora del Polígon El Pla, l’empresa AM3. Al migdia, la situació ja s’ha pogut controlar.

Els Bombers de la Generalitat han treballat en l’incendi amb vuit dotacions terrestres i l’han sufocat poc després de les 11:00 hores, segons ha informat Protecció Civil. El foc ha afectat dos palets de l’interior de la nau on hi havia diversos bidons que contenien pastilles de clor. Encara no se n’ha pogut determinar la causa de la incidència.

A les 10:00 hores, un vianant ha trucat al telèfon d’emergències per informar que sortia fum negre de l’empresa AM3, al carrer Francesc Layret. S’ha demanat que ningú s’acostés a la zona per evitar riscos i que els equips d’emergència poguessin treballar. Els usuaris de l’hotel Holiday Express i d’un gimnàs proper han estat confinats preventivament durant una hora i mitja aproximadament.

Segons el Sistema d’Emergències Mèdiques, no hi ha hagut ferits. Dotacions de Mossos d’Esquadra, de la Guàrdia Urbana i una ambulància s’han desplaçat al lloc dels fets.

Recomanacions personalitzades