Molins en Comú treballa per aconseguir un govern d’esquerres

“Així ho han expressat les persones amb les seves votacions”, argumenta la formació encapçalada per Gerard Corredera.

El candidat de Molins En Comú, Gerard Corredera, votant a les municipals // Clàudia Ferràndiz

El ple municipal resultant de les eleccions municipals a Molins de Rei és, majoritàriament, d’esquerres. I Molins en Comú, formació que va aconseguir un regidor, pretén que el govern municipal també ho sigui.

“Volem un govern d’esquerres que faci avançar Molins de Rei, que remodeli el seu Ajuntament per dins i per fora i que promogui una societat pacífica, inclusiva, justa i sostenible”, ha assegurat la formació aquest divendres en un comunicat. “Desitgem un govern d’esquerres perquè així ho han expressat les persones a les votacions”, han argumentat.

En aquest sentit, Molins en Comú ha remarcat que durant aquests dies de negociacions, treballen “intensament” en la seva mesura per “aconseguir els pactes adequats” fer per possible aquest tipus de govern municipal.

Molins de Rei, la prioritat

Des de Molins en Comú volen promoure un govern que “prioritzi Molins de Rei per damunt d’interessos individuals, partidistes o excloents”, han informat. Així doncs, prioritzen les polítiques en clau local per davant de les polítiques en clau nacional.

Aquesta prioritat municipalista no exclou que des de Molins en Comú es mostri “tot el suport a les persones injustament empresonades” i que demanin que es “treguin els polítics d’una presó preventiva inacceptable amb l’esperança que tot s’arregli de la millor forma possible, es retorni a la normalitat i es pugui començar a pensar d’una vegada en clau municipal”.

Recomanacions personalitzades