Dental Molins celebra la seva inauguració amb treballadors, pacients i celebritats

Contingut patrocinat

L’alcalde, Ramon Sánchez, i la popular Sor Lucía Caram desitgen sort a la nova clínica en el seu compromís a favor de la salut bucodental dels veïns del municipi.

L’equip de Dental Catalunya

Dental Molins ha celebrat aquest dissabte una festa d’inauguració a les seves instal·lacions al Carrer del Carril, 12. L’alcalde de Molins de Rei, Ramon Sánchez, no es va voler perdre aquesta inauguració i va desitjar molta sort a la família de Dental Catalunya en el repte de consolidar-se al municipi i reeixir en el seu compromís per millorar la salut bucodental dels veïns de Molins de Rei.

La festa d’inauguració va comptar també amb la presència de Sor Lucia Caram. Dental Catalunya és empresa col·laboradora del programa de lluita contra la pobresa ‘Invulnerables’, liderat per Sor Lucía Caram amb el suport del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat, l’Obra Social de La Caixa i Barça Foundation. 

Sor Lucía Caram a la clínica dental

El CEO del grup Dental Catalunya, Hindelberg Piqueras, va explicar que “Dental Molins és una nova clínica, però som els mateixos, mantenim els valors fundacionals que ens han portat fins aquí”. En aquest sentit, Piqueras va insistir en què “el secret del nostre èxit és l’atenció personalitzada, la proximitat amb el pacient, la professionalitat del nostre equip i l’obsessió per comptar amb la millor tecnologia per assegurar la màxima comoditat del pacient, són els nostres valors i no canviaran a mesura que ens fem grans”.

Les relacions de confiança són la millor garantia de fidelització”, va afegir Piqueras. També va remarcar que “som una empresa socialment responsable i implicada en tots els municipis on arribem”, i “per això a Molins de Rei ja estem impulsant les mateixes polítiques de patrocinis i suport a iniciatives socials que ja hem desenvolupat a totes les ciutats on som”. 

Dental Catalunya compta actualment amb 7 clíniques. Després del seu naixement, a Manresa l’any 2014, va completar una primera expansió a la Catalunya Central, amb obertures a Berga, Vic i Igualada. El seu model de creixement sostenible, enfocat a garantir la satisfacció del pacient mitjançant l’excel·lència professional i tecnològica i un tracte de proximitat, li ha permès iniciar una segona fase d’expansió, amb noves clíniques a Molins de Rei, Martorell i Igualada. Un procés que continuarà en els propers mesos. 

L’alcalde en funcions, Ramon Sánchez, a la inauguració de Dental Molins

Recomanacions personalitzades