El PSC es postula com la força que ha de liderar la voluntat de canvi a l’Ajuntament

La formació, que ha guanyat les eleccions amb 4.077 vots i 7 regidors, anuncia que ha iniciat les converses amb la resta de formacions polítiques amb representació. Els socialistes asseguren que volen sumar i treballar conjuntament des de polítiques progressistes.

El candidat del PSC, Xavi Paz, va guanyar les eleccions // Jose Polo

El PSC de Molins de Rei ha anunciat que ha iniciat converses amb totes les forces polítiques que han obtingut representació a les eleccions municipals del 26 de maig per formar un equip de govern. En un comunicat, els socialistes assenyalen que “el suport ampli que hem aconseguit és una mostra de la voluntat de canvi que té la ciutadania sobre de la dinàmica local dels darrers mesos”. La llista encapçalada per Xavi Paz va guanyar els comicis locals amb 4.077 vots, aconseguint 7 regidors.

“La confiança dels ciutadans ens ha permès aconseguir una victòria àmplia i clara”, afegeix el PSC. Per aquest motiu, la formació creu que té la legitimitat necessària per ser el primer partit que intenti aconseguir acords per formar govern. Els socialistes han incrementat gairebé en 9 punts els resultats obtinguts l’any 2015, arribant al 29,88% dels vots, superant en més de 12 punts a Junts per Molins, la segona força.

“Un govern fort amb voluntat de sumar”

El PSC considera que Molins de Rei ha d’afrontar reptes importants durant els pròxims anys. Per aquesta raó, demana un govern fort amb voluntat de sumar i treballar per aconseguir aquests objectius i fer-ho des de polítiques progressistes”. Amb aquesta manifestació, els socialistes obren la porta a altres formacions, com Junts per Molins, a què formin part de l’equip de govern municipal.

Aquesta petició es concreta amb l’afirmació de què “tothom pot aportar i que és important la voluntat de sumar per Molins de Rei”, precisa el PSC en el seu comunicat.

Recomanacions personalitzades