El PP admet que els seus resultats “només poden valorar-se de manera negativa”

El cap de llista, Antonio Valverde, ha explicat que no han sabut “connectar” amb el seu “votant”, però que continuaran tenint “la mateixa il·lusió” i que treballaran “amb ganes per millorar” la seva “perspectiva electoral”.

Antonio Valverde, candidat del PP a Molins de Rei, durant una entrevista // Jose Polo

El PP, seguint la tònica de fa quatre anys, no ha aconseguit cap regidor. Amb 263 vots (1,91%), la candidatura encapçalada per Antonio Valverde ha estat la menys votada de Molins de Rei. La formació ha perdut 161 vots respecte al 2015, tot i l’augment de la participació del 7%.

Valverde ha admès que els resultats electorals “només poden valorar-se de manera negativa”. “No hem sabut connectar amb el nostre votant”, ha reconegut el candidat popular, que ho assumeix com un “fracàs personal”. 

Tot i els resultats, l’alcaldable del PP a Molins de Rei ha assegurat que continuen tenint “la mateixa il·lusió” i que treballaran “amb més ganes per millorar” la seva “perspectiva electoral”. En l’àmbit personal, Valverde valora de manera “tan satisfactòria” l’experiència de presentar-se a les municipals que no es planteja deixar la política, tot i el disgust de “no només no entrar al ple, sinó que fins i tot perdre vots”. 

El candidat del PP considera que “els molinencs han buscat atorgar un mandat clar al PSC”, i que seria “un error” fer “un front independentista aliè a aquesta realitat”.

Recomanacions personalitzades