Ciutadans reconeix que esperava “uns resultats millors”

La candidata de la formació taronja, Laia Cassauba, ha explicat que tenen clar que “no formaran part del govern”, però que treballaran “per portar a terme propostes” a les quals espera que “cap partit” s’hi oposi.

La cap de llista de Ciutadans a Molins de Rei, Laia Cassauba // Jose Polo

Ciutadans ha acabat entrant al ple, després que es disputés fins als últims minuts d’escrutini un regidor amb el PSC. La formació taronja va aconseguir 696 vots (5,06%), gairebé 200 menys que en les passades eleccions, malgrat que la participació va pujar 7 punts en aquests comicis.

La candidata de Ciutadans a Molins de Rei, Laia Cassauba, ha reconegut que s’esperaven “uns resultats millors”, però que, a mesura que avançava l’escrutini, volia “almenys tenir representació”. “No em podia creure que Ciutadans no tingués ni un regidor”, ha comentat Cassauba a Viu Molins de Rei.

L’alcaldable de la formació taronja ha admès que ja saben que “no formaran part del govern, tenint en compte la trajectòria dels governs a Molins de Rei”. Tot i això, Cassauba ha assegurat que treballaran “per portar a terme propostes” a les quals espera que “cap partit” s’hi oposi.

Recomanacions personalitzades