Molins en Comú es mostra “desil·lusionat” davant els resultats electorals

Reviu Molins en Comú esperava aconseguir dos o tres regidors però s’ha quedat amb un. “Comencem una nova etapa”, afirma el candidat, Gerard Corredera.

La valoració de Gerard Corredera en vídeo // David Polo

El món dels comuns es va presentar per separat el 2015 i, continuant amb la mateixa divisió quatre anys després, ha obtingut els mateixos resultats en regidors: un representant a la sala de plens per Molins Camina Podem i un altre per Reviu Molins en Comú.

Tampoc ha variat l’equilibri de forces entre els dos partits, i els podemites continuen per davant: Molins en Comú va aconseguir 709 vots (5,18%) i Molins Camina Podem 905 (6,58%).

“Esperàvem un millor resultat, estem una mica desil·lusionats perquè esperàvem dos o tres regidors”, va reconèixer durant la nit electoral el cap de llista de Molins en Comú, Gerard Corredera.

Tot i això, Corredera va assegurar que entrar a la sala de plens -durant alguns moments del recompte es quedaven fora- és “un inici” per poder “treballar durant 4 anys”. “Comencem una nova etapa”, va destacar l’alcaldable.

“Tothom ens ha dit que hi ha hagut confusió entre En Comú i Podem. Evidentment, s’ha fragmentat una mica el vot”, va valorar Gerard Corredera, que va felicitar al candidat del PSC, Xavi Paz, pels seus “molt bons resultats”.

Sobre possibles pactes de govern Corredera no es va mullar. “No podem fer una valoració de quin serà el pròxim govern municipal”, va considerar. “Queden unes setmanes per fer converses”, va rematar.

Els resultats de les eleccions municipals 2019 a Molins de Rei

Recomanacions personalitzades