Els Mossos detenen un home per robar un cotxe i forçar la conductora a sortir del vehicle

Els tres robatoris a turismes ocupats per dones es van produir el mateix dia a Molins de Rei, Cornellà, i Sant Joan Despí. La dona agredida a Molins de Rei va patir agressions al cap que li van provocar una fractura.

La investigació l’ha realizat la Unitat dels Mossos de Sant Feliu // Cedida

Els Mossos d’Esquadra han detingut a un home de 38 anys, veí Rubí, per haver comès presumptament tres robatoris amb violència i intimidació i tres delictes de lesions als municipis de Cornellà de Llobregat, Sant Joan Despí i Molins de Rei. En un comunicat, la policia catalana ha informat que l’individu va intentar robar, “amb violència i la intimidació, el vehicle i les seves pertinences a les seves víctimes, mentre aquestes estaven al seu interior”. Els robatoris es van realitzar el mateix dia i amb poques hores de diferència.

El darrer robatori dels tres es va fer a Molins de Rei. La víctima, una dona que estava asseguda al seient del conductor, va rebre diversos cops de puny al cap i va ser obligada a sortir del cotxe. L’agressor es va endur el vehicle i va provocar fractures a la dona, que ha hagut de ser intervinguda quirúrgicament.

El primer atac es va produir a Cornella sota un pont de la ronda del Litoral. Allà, l’home també va accedir a l’interior del cotxe i la va amenaçar amb un objecte punxant, arribant a posar-li al coll. La víctima va aconseguir escapolir-se del seu agressor, i tot i que l’autor no va aconseguir endur-se el vehicle, sí que es va emportar objectes personals de la dona.

La segona agressió va ser a Sant Joan Despí, on l’individu va agredir i amenaçar una segona víctima mentre accedia al seu vehicle. Després de l’atac, se’n va emportar el turisme i els objectes que hi havia a l’interior.

Un home amb 15 antecedents policials

El detingut, un home amb 15 antecedents policials, havia estat detingut durant el mes d’abril per uns fets similars a Rubí i havia ingressat a presó. Els Mossos assenyalen que “l’autor dels fets va exercir una violència desproporcionada contra les seves víctimes”.

La persona investigada ja havia ingressat a presó com a presumpte autor d’un robatori amb violència i intimidació, lesions, robatori i furt d’ús de vehicle en un pàrquing privat de Rubí durant el passat mes d’abril.

Recomanacions personalitzades