El Moviment 15 Arcades es compromet a continuar fent “oposició fora del ple”

Amb 346 vots, la candidatura formada per joves molinencs no ha aconseguit representació al ple, però assegura que tenen “ganes, idees i il·lusió suficients” per “entomar el cop i replantejar” la seva “estratègia”.

L’alcaldable del Moviment 15 Arcades, Joan Albert Fabra, votant // Clàudia Ferràndiz

Hem fracassat en el nostre propòsit de canviar el rumb de l’Ajuntament en els propers 4 anys”, ha admès el Moviment 15 Arcades en un comunicat. La nova formació, impulsada per joves i encapçalada per Joan Albert Fabra, va obtenir 346 vots (2,52%) i no va aconseguir representació al ple.

El partit ha comunicat que el seu “plantejament, estrictament municipalista, no ha calat prou entre els veïns i les veïnes” de Molins de Rei. Tot i això, es mostren optimistes i afirmen que tenen “ganes, idees i il·lusió suficients” per “entomar el cop i replantejar” la seva “estratègia”.

Per això, la formació s’ha compromès a continuar desenvolupant “propostes” i fent “oposició fora del ple”. El partit vol eixamplar les “bases” i demostrar que “la millor alternativa” per al municipi passa per plantejar “la política municipal d’acord als interessos del poble, al marge de qualsevol tipus de sectarisme identitari o ideològic”, segons ha indicat en el mateix comunicat.

El Moviment 15 Arcades també ha agraït el suport de les 346 persones que els van votar i ha assegurat que seguiran “sent la seva veu” i no defalliran en el seu esforç per “transformar la realitat quotidiana” del municipi.

Recomanacions personalitzades