Xavi Paz reconeix que no esperava superar els 4.000 vots “ni en el millor dels somnis”

El candidat del PSC a l’alcaldia de Molins de Rei assegura que “no posa línies vermelles a ningú” per formar govern sempre que s’apliquin “polítiques progressistes” centrades en les “necessitats dels molinencs”.

La valoració del cap de llista del PSC, Xavi Paz, en vídeo // David Polo

“Estem immensament feliços, hem guanyat clarament”, valorava Xavi Paz, candidat del PSC a l’alcaldia de Molins de Rei, després d’aconseguir la victòria a eleccions municipals gràcies a 4.077 vots. “Somies, penses, imagines, també tens certeses que van en la línia… però ni en el millor dels somnis esperàvem aquests resultats”, va reconèixer després de sumar 7 regidors i quedar-se a prop del vuitè.

En la joventut era atleta, especialitzat en els 200 i els 400 metres llisos, però la seva cursa fins a guanyar unes eleccions a Molins de Rei ha estat de fons. De fet, durant els últims anys ha fet quatre maratons i, precisament, era la quarta vegada que encapçalava la llista dels socialistes. Pel camí ha estat alcalde, primer tinent d’alcalde, cap de l’oposició i l’han fet fora del govern municipal a mig mandat.

“Agraïm el suport de tots els molinencs, no els fallarem”, va sentenciar des de la seu del PSC Molins de Rei, que aquest diumenge de matinada era una festa. “Ara volem construir en positiu, sumant sinergies, forces, capacitat de treball”, va avançar.

Precisament parlant de possibles aliances de govern, Paz va tornar a repetir que no posa “línies vermelles a ningú” que vulgui fer “polítiques progressistes” per avançar en les “necessitats i les prioritats dels molinencs”. “Estic convençut que trobarem les sinergies necessàries amb la resta de formacions polítiques”, va dir abans d’agrair les felicitacions rebudes de part de la resta cap de llistes.

Els resultats de les eleccions municipals 2019 a Molins de Rei

Recomanacions personalitzades