Sánchez admet que els resultats de Junts per Molins no han estat “els esperats”

L’alcaldable de Junts per Molins, Ramon Sánchez, considera que la “fragmentació” del vot independentista no els ha ajudat. Felicita al socialista Xavi Paz per la victòria i assegura que treballaran per entrar a un govern amb “diferents sensibilitats” on es pugui parlar del “futur de Molins de Rei”.

Les valoracions de Ramon Sánchez, en vídeo // David Polo

Autocrítica la mateixa nit electoral per part de Junts per Molins. “Està clar que no hem obtingut els resultats que esperàvem”, va admetre l’alcalde en funcions, Ramon Sánchez, després de perdre dos regidors i passar de sis a quatre representants a la sala de plens de l’Ajuntament de Molins de Rei.

El 2015, presentant-se sota el paraigua de les antigues sigles de Convergència, van aconseguir 3.174 vots, que van significar un 26,52% del total. Tot i l’augment de la participació del 7%, aquesta vegada han baixat en suports absoluts situant-se en els 2.345 vots, que representen un 17,06%. Tot i això, són la segona força més votada a Molins de Rei.

“La fragmentació del vot independentista no ha ajudat, el vot en clau espanyola ha aconseguit una major utilitat del seu vot. El PSC ha estat el partit més afavorit d’aquesta dinàmica”, va raonar Sánchez. És la primera desfeta d’aquest espai polític des del 2007. Llavors l’exalcalde Joan Ramon Casals va aconseguir passar d’un a tres regidors i va continuar la línia ascendent fins a ser la força més votada el 2011 (5 regidors) i el 2015 (6 regidors).

“Vull felicitar al Xavi Paz perquè ha guanyat les eleccions a Molins de Rei i és de justícia reconèixer que ha fet una molt bona campanya i que ha estat present a molts llocs. Ha aconseguit un recolzament que la resta no hem aconseguit. És una realitat”, va dir en una mostra de fairplay en referència als seus antics socis de governs, expulsats per ells a finals de 2017.

De cara al futur, Sánchez creu que Junts per Molins representa un projecte “il·lusionant i bo” per al municipi. “Treballarem per veure si podem entrar a un govern on hi hagi diferents sensibilitats i on es pugui parlar del futur de Molins de Rei”, va avançar recordant que el seu projecte té una “mirada llarga”.

Els resultats de les eleccions municipals 2019 a Molins de Rei

Recomanacions personalitzades