López confessa que els resultats van “més enllà del que podia esperar Esquerra”

El candidat d’ERC felicita al seu equip, que ha estat capaç de superar “qualsevol situació adversa” i titlla els resultats dels republicans d'”històrics”. Marcel López avança que ara és hora de “treballar i seure amb tothom” per parlar.

Nit molt feliç per a ERC. La formació encapçalada per Marcel López va aconseguir uns grans resultats electorals a les municipals. Els republicans van passar dels 1.430 vots (11,95%) del 2015 a 2.120 suports (15,42%). Un creixement que els va servir per aconseguir quatre regidors, un més que ara fa quatre anys. És el rècord de la formació en unes municipals a Molins de Rei.

“Són uns resultats històrics, estem extremadament feliços”, va confessar l’alcaldable d’ERC, Marcel López, des de la seu del partit, que va ser una festa. “És un resultat que va més enllà del que podíem esperar venint d’on venim i de tota la situació que hem viscut en els últims temps”, va reconèixer.

I és que tan cert és que el vent ha bufat a favor d’ERC en clau nacional com que en clau local han travessat situacions molt complicades últimament, com per exemple la dimissió d’Eduard Suárez. López, nou en política, ha aconseguit calmar el partit i ara les urnes l’han avalat. “Felicito al gran equip que hem organitzat durant l’últim any, han superat qualsevol situació adversa”, va agrair davant dels seus.

De cara al futur, Marcel López valora l’escenari en el qual es troba Molins de Rei després de la victòria del PSC a les eleccions municipals com a “extremadament complex”. “Ara hem de pensar i hem de treballar molt, però no només ERC, sinó tots”, va opinar.

ERC té dos missatges molt clars en l’àmbit de les converses postelectorals: el seu programa basat en “convertir Molins de Rei en referent comarcal, el jovent, la justícia social, la sostenibilitat i la verdor que fa falta a la vila”, va descriure López; i en segon terme, la “República Catalana” per la qual “hem de treballar”, segons va remarcar.

“Hem de treballar i hem de seure amb tothom, i això és exactament el que farem”, va sentenciar l’alcaldable d’ERC.

Els resultats de les eleccions municipals 2019 a Molins de Rei

Recomanacions personalitzades